top of page
  • Google+ - Black Circle

EDINBURGHIN SUOMI-KOULU

Edinburghin Suomi-koulu on suomalainen yhteisö Skotlannissa asuville lapsiperheille. Päätavoitteenamme on antaa täydentävää opetusta suomea äidinkielenään tai toisena vieraana kielenä puhuville lapsille. Opetuskielenä toimii pääsääntöisesti suomi ja opetuksen sisältö kohdistuu monipuolisesti suomen kieleen ja kulttuuriin. Tarkoituksena on tukea ja kehittää lasten kielen ja kulttuurin tietämystä.

Edinburghin Suomi-koulu on Suomen valtion tukema kielikoulu ja Skotlannissa rekisteröity hyväntekeväisyysjärjesto (no. SC048294).

RYHMÄT

RYHMÄ

Edinburghin Suomi-koulu toivottaa tervetulleiksi kaiken ikäiset lapset ja aikuiset. Tunnit sisältävät sekä ohjattua toimintaa, että hieman vapaamuotoisempaa toimintaa kuten leikkiä, askartelua ja välipalaa.

TOIMINTA

Kokoonnumme Myrrayfield Parish Church tiloissa noin joka toinen sunnuntai klo 13-15. Kevään tarkat päivämäärät Suomi-koululle löydät selaamalla sivua alas.

 

Koulun toimintaan voit liittyä tulemalla rohkeasti koulukerroille mukaan. Ilmoitathan tulostasi sähköpostitse edinburghinsuomikoulu@gmail.com tai puhelimitse +447342760728 (myös WhatsApp).

TOIMINTA

Tiimi

(Syksyllä 2023 Suvi, Elsa ja Katariina opettavat suomikoulua.)

 

Tiimimme koostuu Ella-opettajasta ja kahdesta apuopettajasta. 

 

Ella toimii koulukertojen suunnittelijana ja päävastaavana. Ella on 21-vuotias teatterialan opiskelija. Hän on kotoisin Tampereelta ja asunut Edinburghissa noin 3 vuotta. Kesät ja joulut Ella viettää Suomessa perheensä luona uiden ja lasketellen. Syksyt ja keväät menee usein teatteriprojektien parissa.

 

Apuopettajina toimii siskokset Suvi ja Elsa. He ovat käyneet Edinburghin Suomi-koulua vauvasta asti. Apuopettajina he ovat toimineet viimeisen vuoden ajan. Suvi tykkää piirtämisestä ja lukemisesta, ja Elsa leipomisesta ja tanssimisesta. 

OPETUS

Koulumme jokainen kerta pohjautuu jonkin teeman ympärille. Kouluvuoden aikana käydään läpi muun muassa suomalaisia juhlia, merkittäviä henkilöitä, luontoa ja suomalaisuutta. Opetuksen on tarkoitus olla monipuolista, motivoivaa ja kaikille ikäryhmille sopivaa suomen kielitaidosta riippumatta.

SYKSY 2023

10.9.

17.9.

8.10.

5.11.

19.11.

3.12.

10.12.

Tervetuloa Suomi-kouluun!

Syksy ja ruska

Suomalaiset sadut ja pelit

Suomen Lappi

Isänpäivä

Talvi ja itsenäisyyspäivä

Joululaulut Merimieskirkon kanssa

Teemat saattavat muokkaantua syksyn

myötä.

JÄSENYYS

|    £15 (vuosi) /  £10 (lukukausi)

|    £40 (vuosi) /  £30 (lukukausi)

|    +10 (vuosi) /  +£5 (lukukausi)

Vanhin lapsi < 3 v. 

Vanhin lapsi > 3 v. 

 

Perheen jokainen lisälapsi 

OTA YHTEYTTÄ!

EMAIL
KOKOONTUMISPAIKKA

Murrayfield Parish Church

2B Ormidale Terrace, Edinburgh EH12 6EQ

INSTAGRAM
PUHELIN JA WHATSAPP

+447342760728

YHTEYSTIEDOT
bottom of page